SCORPION SCORPION SERKET TAPER FULL SYSTEM KARBON HONDA CBR 600 F motor kipufogó

 • SCORPION SCORPION SERKET TAPER FULL SYSTEM KARBON HONDA CBR 600 F motor kipufogó 0
 • SCORPION SCORPION SERKET TAPER FULL SYSTEM KARBON HONDA CBR 600 F motor kipufogó 1
 • SCORPION SCORPION SERKET TAPER FULL SYSTEM KARBON HONDA CBR 600 F motor kipufogó 2
TOP
ár/érték
arány
Ft-ot
spórolsz

[alcim]

[rovid]

[html:hosszu]
Cikkszám:
#8451-RHA153TEO
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db

Ez termék kiváló ÁR/ÉRTÉK aránnyal büszkélkedhet. Azokat a termékeket látjuk el ezzel a jelöléssel, amelyek minőségüket tekintve még a náluk jóval drágább vetélytársaikat is felülmúlják. Ha ilyen terméket választasz, akkor 100%-ig biztos lehetsz benne, hogy a lehető legjobbat választottad a pénzedért.

SCORPION SCORPION SERKET TAPER FULL SYSTEM KARBON HONDA CBR 600 F motor kipufogó:

Mióta az 1950-es évek közepén megkezdték saját motorkerékpárjaik gyártását, a Honda a világ egyik legnagyobb kétkerekű gyártójává nőtte ki magát. Soichiro Honda mindig is rajongott a motorsportért, így elkerülhetetlen volt, hogy rövid időn belül kerékpárral versenyezzenek a Nagydíjon és az ikonikus Isle of Man TT-n, miközben Mike Hailwood megszerezte első senior TT-győzelmét 1966-ban. A Honda Racing Corporation (HRC) megalakulása 1982-ben mutatták be első kétütemű versenymotorjukat, az NS500-at, amely 1984-ben megnyerte a Grand Prix világbajnokságot, és azóta a Honda meghatározó erő a Grand Prix versenyzésben, számos bajnoki címet nyert, és vezet a győzelmek számában. TT. Az 1990-es évek közepétől a Scorpion számos Honda motorkerékpárhoz gyárt nagy teljesítményű kipufogókat, miközben átadja a Ron Haslam Versenyiskolával és számos versenycsapattal való együttműködés során szerzett tudásunkat és tapasztalatainkat az évek során.

SCORPION SCORPION SERKET TAPER FULL SYSTEM KARBON HONDA CBR 600 F motor kipufogó

Ajánlás:

 • Honda CBR 600 F 2011
 • Honda CBR 600 F 2012
 • Honda CBR 600 F 2013
 • Honda CBR 600 F 2014
 • Honda CBR 600 F 2015
 • Honda CBR 600 F 2016

SCORPION HONDA CBR 600 F motor kipufogó:

Kézzel készített nagy teljesítményű motorkipufogók

Csak egy Scorpion kipufogót kell kézben tartania ahhoz, hogy értékelje a prémium tervezési és konstrukciós tulajdonságokat, amelyek kézzelfogható teljesítménynövekedést és megbízhatóságot jelentenek. Az Angliában kézzel készített, és széles körben a piac legjobb kipufogójaként tartják számon a Scorpiont, amely az egyik legnépszerűbb fejlesztés lett, amit egy versenyző megvalósíthat.

Az igazi különbség az, ahogy a Scorpion kipufogóval motorozva érzi magát. Szenvedélyünkkel, szakértelmünkkel és tapasztalatainkkal a legjobb ár-érték arányú kipufogókat létre. Mindent, amit az évek során a világ legjobb kipufogóinak fejlesztésébe fektettünk, úgy terveztük, hogy Ön, a versenyző megosszon, érezze és megtapasztalja.

Hogyan rendelheted meg ezt a motorkipufogót?

Raktáron lévő termékeinket azonnal küldjük, vagy átveheted, viszont a specifikus kipufogókat rendelnünk kell és ezekre díjbekérőt küldünk és az összeg beérkezése után tudjuk megrendelni.

Kérdések és válaszok SCORPION SCORPION SERKET TAPER FULL SYSTEM KARBON termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!