HONDA PCX 125-150 HONDA PCX 150 motor kipufogó

Cikkszám: GPR.HON.4.FUNE

Szeretnél egy ilyet?

Termékeink mérete miatt, sajnos nem megoldott a kiszállítás, ezért ha szeretnél egy ilyen elektromos járművet, akkor el kell jönnöd üzletünkbe Ceglédre és ott amellett, hogy kipróbálhatod bármelyik járművünket, meg is tudod ezeket vásárolni. (Vásárlás vagy próba előtt minden esetben érdeklődj a készletről az elérhetőségeinken.)

Kapcsolat

HONDA PCX 125-150 HONDA PCX 150 motor kipufogó:

HONDA PCX 125 és 150 típusokhoz 2013-2020-ig

VÁLASZTHATÓ ALUMÍNIUM ÉS FEHÉR KERÁMIA FESTÉSŰ SZÍNBEN IS.

Teljes rendszer homologizált FURORE NERO (BLACK) sorozatból eltávolítható a DB killer (terelőlemez) a versenyzéshez. Ez a cikkszámú kipufogó magában foglalja a speciális összekötő csövet és a teljes rendszert, a tartóelemeket és a rögzítőelemeket, a rendszer bármilyen vágás nélkül telepíthető, a teljes rendszerre történő felszereléssel kapcsolatban javasoljuk egy professzionális műhelybe történő beszerelést.

Rozsdamentes acélból készült leömlő és az ERGAL sapkák CNC gépekkel, míg a fekete hangtomító alumíniumból készült. 

A GPR a MotoGP és az SBK verseny tapasztalatai alapján fejlesztették ki, a rendszer ovális alakú, 90x120mm átmérőjű.

A GPR az eredeti homologizációs dokumentumokat és utasításokat tartalmazza rajzokként vagy videók vagy képkönyvek formájában. 

Lehetőség van táskák és a központi állvány használatára.

Számos hangfájl és kép galéria áll rendelkezésre, a termék kézzel készült Olaszországban, európai irányelvek szerint gyártva, utcai jogi, (E-Legal) és 2 év nemzetközi garanciával rendelkezik.

Hogyan rendelheted meg ezt a motorkipufogót?

Raktáron lévő termékeinket azonnal küldjük, vagy átveheted, viszont a specifikus kipufogókat rendelnünk kell és ezekre díjbekérőt küldünk és az összeg beérkezése után tudjuk megrendelni.