MIVV DELTA RACE KIPUFOGÓRENDSZER YAMAHA FZ-07 700 motor kipufogó

 • MIVV DELTA RACE KIPUFOGÓRENDSZER YAMAHA FZ-07 700 motor kipufogó 0
 • MIVV DELTA RACE KIPUFOGÓRENDSZER YAMAHA FZ-07 700 motor kipufogó 1
 • MIVV DELTA RACE KIPUFOGÓRENDSZER YAMAHA FZ-07 700 motor kipufogó 2
 • MIVV DELTA RACE KIPUFOGÓRENDSZER YAMAHA FZ-07 700 motor kipufogó 3
 • MIVV DELTA RACE KIPUFOGÓRENDSZER YAMAHA FZ-07 700 motor kipufogó 4
 • MIVV DELTA RACE KIPUFOGÓRENDSZER YAMAHA FZ-07 700 motor kipufogó 5
TOP
ár/érték
arány
Ft-ot
spórolsz

Szeretnél egy ilyet?

Termékeink mérete miatt, sajnos nem megoldott a kiszállítás, ezért ha szeretnél egy ilyen elektromos járművet, akkor el kell jönnöd üzletünkbe Ceglédre és ott amellett, hogy kipróbálhatod bármelyik járművünket, meg is tudod ezeket vásárolni. (Vásárlás vagy próba előtt minden esetben érdeklődj a készletről az elérhetőségeinken.)

Kapcsolat
Cikkszám:
#7712-Y.044.LDRX
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 szett
Egységcsomag:
1 szett

Ez termék kiváló ÁR/ÉRTÉK aránnyal büszkélkedhet. Azokat a termékeket látjuk el ezzel a jelöléssel, amelyek minőségüket tekintve még a náluk jóval drágább vetélytársaikat is felülmúlják. Ha ilyen terméket választasz, akkor 100%-ig biztos lehetsz benne, hogy a lehető legjobbat választottad a pénzedért.

MIVV DELTA RACE KIPUFOGÓRENDSZER YAMAHA FZ-07 700 motor kipufogó:

MEGJEGYZÉS: EURO3-EURO4-EURO5 CSAK AZ ACC.046.A1 KATALIZÁTOR TELEPÍTÉSÉVEL JÓVÁHAGYOTT, AMELY KÜLÖN RENDELHETŐ 90.000 Ft-os áron!

A YAMAHA MT-07 motorkerékpár esztétikájának, hangzásának és teljesítményének javítására tervezett MIVV felcsúsztatható kipufogók a tervezésre fordított maximális odafigyelés eredményeként jöttek létre, azzal a céllal, hogy kielégítsék azokat, akik motorjaik megjelenésével szeretnék megkülönböztetni magukat.

A DELTA RACE kipufogó exkluzív formával rendelkezik, amely fokozatos átalakulással a kúposból hatszögletűvé válik. Számos részlet teszi egyedivé, mint például a 3K twill karbon kupak; a kerületi konzol kettős szegecseléssel, a speciálisan megmunkált bemeneti persely a maximális csatlakozási pontosság érdekében. Ez a kipufogó a jellegzetes MIVV logót lézertechnológiával hozta létre.

A szálcsiszolt rozsdamentes acél test „gyöngyházas” hatású, különleges kidolgozási eljárással készült, amely utánozhatatlan megjelenést kölcsönöz a terméknek. 

Kompatibilis MT-07 típusok: RM04, RM04 A 01, RM17, RM18MIVV DELTA RACE KIPUFOGÓRENDSZER YAMAHA FZ-07 700 motor kipufogó

Hogyan rendelheted meg ezt a motorkipufogót?

Raktáron lévő termékeinket azonnal küldjük, vagy átveheted, viszont a specifikus kipufogókat rendelnünk kell és ezekre díjbekérőt küldünk és az összeg beérkezése után tudjuk megrendelni.

Kérdések és válaszok MIVV DELTA RACE KIPUFOGÓRENDSZER termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!